Μια σπάνια ματιά στις διατροφικές συνήθειες του διάσημου Μίμη Πλέσσα αποκάλυψε η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ, προσφέροντας μια διαφορετική διάσταση στην καθημερινότητα του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.
Οι μοναδικές διατροφικές προτιμήσεις του Μίμη Πλέσσα
Η Λουκίλα Καρρέρ περιγράφει με αγάπη τον ιδιαίτερο τρόπο που έτρωγε ο Μίμης, τονίζοντας πως δεν κατανάλωνε καθόλου κρέας. Αντιθέτως, τα αυγά και η σοκολάτα είχαν κεντρικό ρόλο στη διατροφή του.
«Ο Μίμης ζητούσε οτιδήποτε δεν είχε κρέας οπότε δεν μπορούσα ούτε σοφρίτο ούτε παστιτσάδα να του κάνω. Έτρωγε μόνο αυγά τηγανητά και σοκολάτες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Καρρέρ.
Η αγάπη για τα αυγά στην καθημερινή διατροφή
Η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα αποκάλυψε επίσης την απόλυτη αδιαφορία του για φρούτα, λαχανικά και ψάρια, μια διατροφή μοναδική και λιτή. Αυγά μαγειρεμένα με δεκαπέντε διαφορετικούς τρόπους ήταν η προτίμησή του μέχρι και την τελευταία μέρα της ζωής του.
Μια σημαντική φιλοσοφία υγιεινής διατροφής
«Πρέπει να ακούσουμε τον οργανισμό μας και να κάνουμε αυτό που θεωρούμε σωστό», είπε η Καρρέρ, αναδεικνύοντας τη σύνδεση του Μίμη με το σώμα και τις προσωπικές του ανάγκες.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day:
Η αποκάλυψη αυτή προσφέρει μια πιο ανθρώπινη και ζωντανή εικόνα ενός από τους πιο σημαντικούς συνθέτες της Ελλάδας, φωτίζοντας την καθημερινότητά του πέρα από τα φώτα της δημοσιότητας.