Ο Άγγελος Λάτσιος ανοίγει νέους ορίζοντες στον χώρο της εστίασης, αφήνοντας πίσω του τη showbiz.
Η νέα επιχειρηματική κίνηση του Άγγελου Λάτσιου στην Άνδρο
Ο Άγγελος Λάτσιος, γιος της διάσημης παρουσιάστριας Ελένης Μενεγάκη και του παραγωγού Γιάννη Λάτσιου, ετοιμάζεται να κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο με το άνοιγμα ενός εστιατορίου στην όμορφη Άνδρο, ένα νησί που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της οικογένειάς του. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, ο νεαρός επιχειρηματίας επενδύει σε έναν κλάδο με μεγάλο δυναμικό, θέλοντας να φέρει στο προσκήνιο τη γαστρονομική κουλτούρα του νησιού.
Συνεργασία με κορυφαίο σεφ για το μενού του εστιατορίου
Τα πρώτα βήματα του Άγγελου στον τομέα της εστίασης φαίνεται πως είναι προσεκτικά σχεδιασμένα. Έχοντας εξασφαλίσει συνεργασία με έναν γνωστό σεφ, ο ίδιος εστιάζει στην ποιότητα και στη μοναδική εμπειρία που θα προσφέρει το νέο εστιατόριο. Η επιμονή και η αφοσίωσή του στο εγχείρημα του δείχνουν πως πρόκειται για μια σοβαρή προσπάθεια, με στόχο την επιτυχία και τη σταθερή ανάπτυξη της επιχείρησης.
Το εστιατόριο μέσα στο ξενοδοχείο της οικογένειας και η μεγάλη στήριξη
Η επιλογή του χώρου εντός του ξενοδοχείου που διατηρεί η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος στην Άνδρο δίνει στο εστιατόριο σημαντικό προβάδισμα και κύρος. Αυτό το ιδιαίτερο επιχειρηματικό περιβάλλον προσφέρει επιπλέον αναγνωρισιμότητα και ενισχύει το brand name της οικογένειας. Η ενθουσιώδης στήριξη από την οικογένεια δείχνει ότι ο Άγγελος δεν είναι μόνος σ’ αυτή την προσπάθεια, ενώ ο ίδιος επιλέγει να βαδίσει έναν δρομό ανεξάρτητο και με προσωπική δέσμευση.
Μια νέα πορεία με σοβαρότητα και όραμα
Η απόφαση του Άγγελου να απομακρυνθεί από τους παραδοσιακούς χώρους της τηλεόρασης και της showbiz και να εστιάσει σε έναν διαφορετικό αλλά πολλά υποσχόμενο τομέα επιβεβαιώνει την ανάγκη του για δημιουργία και επαγγελματική αυτονομία. Με σκληρή δουλειά και συνέπεια, ο ίδιος φιλοδοξεί να χτίσει ένα όνομα που θα συνδυάζει παράδοση, ποιότητα και καινοτομία.